mete2711 Merhaba. Bebeğim 5 buçuk aylık. Bu sıralar sürekli kafasını sağa sola sallıyor hızlı hızlı. Bu durumu yaşayan var mı? Doktora sordunuz mu? Cevap verirseniz sevinirim.
happybaby61 mete2711 canım benim bebeğimde 3aylık uykuya dalarken sağa sola çeviriyor kafasını senin bebeğinde uykuya geçiş esnasında mı yapıyor.Ben doktora sormadım da sadece uykuya geçiş esnasında yaptığı için.
serraninannesi06 mete2711 benim kızımda aynısını yapıyordu dr a sordum korkulacak birsey yok demişti dediğiniz gibi uykuya dalarken ara ara normalde de yapıyordu
mete2711 Kimsede böyle bir durum olmamış sanırım. Kaynanali yalandan post atsam milyon tane cevap gelirdi.
mete2711 happybaby61 uykuya dalarken yapıyor ama 2 gündür normalde de yapmaya başladı. Bende endişelenmeye basladim
happybaby61 mete2711 Hi o zaman bi doktorunla görüş bence canım benimkisi sadece uyku aşamasında yaptığı için dert etmedim ama normalde de yapıyorsa durup dururken bi görüş bence.Çünkğ biliyorsun çocukları 2 yaşına kadar gözetim altında tutmamız gerekiyor her hareketlerini felan ihmal etmeyelim.
mete2711 happybaby61 evet sormak lazım devam ederse. Önceden arada uykudan uyanınca falan yapıyordu. Şimdi oynarken de yapiyor
sevalg Benim bebehimde 2 aylık uykuya dalarken yapıyor. Uykuya geçişte normal diye okumuştum bu yüzden bende sormadım. Babası da uykuda başını böyle hızlı hızlı çeviriyor. Genetik diye düşündüm 😄
mete2711 sevalg bizimki de uykudan uyanınca yapıyordu tekrar dalmak için. 2 gündür biraz arttırdı. Normalde de yapmaya başladı. Doktorumuzda 18 aydan önce belli olmaz diyor. İçime sinmiyor. Başka bir doktora daha gideceğim olmazsa