zeynepeymennuri Kızlar oğlum neredeyse 5 aylık oldu hala kucakta taşıtıyor kendini mutfakta beni izliyor bi iş yaparken beni izliyor hep kucağımda kanguruda durmak istemiyor ne zaman geçiyor bu sevda Allah askina😅
abidikgubudikisler zeynepeymennuri 2 yaşa kadar geçmedi 😂😂 şimdi 5 yaşına girecek kucağıma gel diye yalvarıyorum ama yok 🥹🥹🥹
mrvyhya zeynepeymennuri 9 ay olacak hala aynı kucakdayiz valla emeklese yürüse kendini kurtarir diyorlar da bilemedim kanguruda durmuyor bebek arabasında durmuyor taksi araba hiç biseyr binmiyor ağlıyor beşikte yatmıyor 😄
durununannitoskosu zeynepeymennuri Kızım 15 aylık şuan yürüdüğü için paçama yapışıyor kedi gibi ellerini de uzatıyor üstüme hele gel de alma 😂
abidikgubudikisler zeynepeymennuri o yüzden 2. Bebemde hiç şikayet etmedim ☺️☺️ zaten bi zaman sonra o da istemeyecek hiç kucağımda olmayı 🥹🥹🥺🥺
zeynepeymennuri abidikgubudikisler benim ilk bebegim çok sakin oyuncak oynayan bi bebekti ikinci şimdi onun tam tersi biraz zorlanıyorum ama dediğiniz gibi zamanla oda geçecek artık kucağa gelmeyecek😍
selimalpinannesi zeynepeymennuri benimkide 5 gün sonra 5 aylık oluyor ama 1.5 aydır falan böyle sürekli kucak istiyor tuvalete falan zor gidiyorum gözden kaybolunca kıyameti koparıyor🥲 aynı şekilde kanguruyu bizimki de hiç sevmiyor😩