Puduhepa Cicektebenimcicekligunlerde karaca outleet falan bulabilirseniz çok güzeller sadece sık doldurmak gerekiyor minicik oldukları için masada beyaz lale dekoru ile çok güzel durabilir 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde bu ikisini beğendim hangisi güzel kızlar. @cauuv2 @Uzayyy @emirasafmomm @[silindi] Eylul301023 @neolmusyaani @kimbumadam @Puduhepa @ejdermeyvelilahmacun
Cicektebenimcicekligunlerde bu tarz Amazon ve aliexpress de var oralardan hiç alışveriş yapamadım daha önce 🤷🏻
Cicektebenimcicekligunlerde ejdermeyvelilahmacun Çok sağol çileklim 😘🌸 Sabah okula yetişmek için girip bakamadım en üstte attığını çok beğendim baya kapsamlı keşke büyük baharatlık yerine böyle birsey alsaymişim zamanında.🤷🏻🙂 attığım warren modeli alacağım.☺️
Uzayyy neolmusyaani sağlam oluyor olmazsa vida da çıkıyor vida da yaparsınız . Ağır şeyler taşımıyor ya iyi olur
neolmusyaani Uzayyy ay işte en korktuğum vida eşim hiç yapmaz onu nasıl yapılıyor vida acaba ben kendim yapabilir miyim çünkü çok istiyorm o baharatliktan
Uzayyy neolmusyaani yapabilirsiniz . Bence gerek duymazsınız vidaya . Ağır şeyler taşımıyor ya alın alın
neolmusyaani Cicektebenimcicekligunlerde ha o zaman benim dediğim 2 tane sadece bacim o senin dediğin tarz değil
NewMomm1 Eylul301023 yemek yaparken sihirli anneme ışınlanıyor muyuz hahdhahdah bu ne kız iksir şişeleri gibi hshdhahdahxh
Cicektebenimcicekligunlerde ceylan34 Maalesef plastik kapaklı cam aldım köy evime götürmek için o bile 200 🤷🏻
Duyulurum Cicektebenimcicekligunlerde ben sundan kullanıyorum. Uzun yere iki cam sabunluk koyuyorum çamaşır suyu ve sıvı deterjan. Diğerine sünger. Ama birçok farklı kullanım imkanı var. Ikea ürünü
Cicektebenimcicekligunlerde Duyulurum İşte böyle kapsamlı birşey arıyorum bakacağım buna çok sağol.🙂🌸
Cicektebenimcicekligunlerde [silindi] Canısı fiyat lens mi 🙈😄 Güzelmis ama bütçemi çok aşıyor. Güle güle kullan canım.🙂🌸