Nur_mom1 Kızlar 9da parol vermiştim şimdi tekrar verdim başka ne yapayım üzerinde bir uzun kollu atlet bir uzun kollu t-shirt var altı tek kat patikli picama
isilaybestee Nur_mom1 çok erken değil mi ilaç için henüz çok çıkmamış bize 37.5dan sonra ver demişti hemşiremiz ama ben 38i bekledim biraz vücudu savaşmayı öğrensin diye huysuzluğu yoksa vermeseydiniz keşke sık sık kontrol etmeniz yeterli bence
Nur_mom1 isilaybestee bilmiyorum ki panik ettim verdim bekliyorum başında kimse uyarmadi ilaç konusunda beni
isilaybestee Nur_mom1 benimde ilk bebeğim ateş insanı çok korkutuyor ama telaş yapmayın çok yüksek değil sabaha bişeyi kalmaz dediğim gibi hemşiremiz 37.5dan sonra verirsin dedi ama annem 38ken ver vücudu biraz savaşsın demişti ama 37.3 oldu en son sabaha da bişeyi kalmamıştı huysuz çok telaşlanırsanız üzerini biraz soyun oynatın sabaha bişeyi kalmaz çok geçmiş olsun ☺️
Nur_mom1 isilaybestee çok teşekkür ederim benimde ilk bebeğim 37.0 a düştü ateş şu an uyuyor üstünü örtsemmi acaba bilemedim bu sefer üşütmek de istemem oda 22 derece
isilaybestee Nur_mom1 bebekler üşümez diyorlar ama ben ince bir örtüyle kundaklıyorum o zaten gece hakaret ettiği için açıyor üzerini bizimkinde 19unda 3 aylık olacak biraz sizde örtün isterseniz ateşi de düşmüş gece 2 3 saatte 1 kontrol edersiniz ateşini
betulahsen Bizde bugün 2 ay aşısı olduk. Doktorumuz alnından ateşini ölçersen 37.8 e kadar bekle, koltuk altından ölcersen 37.3 den sonra calpol ver dedi. Su ana kadar çıkmadı bizimki çok şükür.