Nazxx Merhaba güzel annelerim 10 aylık erkek bebek kilosu ne kadar olmalı yardımcı olursanız sevinirim 🤍
adasahil Nazxx bebeğiniz kaç kilo doğdu ise aşı defterinden bakıp büyüme tablosunu kontrol edebilirsiniz her bebek farklı çünkü
153s34 Nazxx 4 aylik olup 8-9-10 kg olan bebekler de var, 9-10 aylik olup 9-10 kg olan bebekler de var 😂 Size hangisi lazim 😂
adasahil Nazxx genelde 6.aya kadar 1 kiloya yakın alıp sonra 400-500 gram arasında kilo alımı devam ediyor çünkü
Gme1709 Nazxx zayıf değil ki. Bunu diyen doktor olmadığı sürece umursamayın. Persentil değerine göre tam ortamada bir bebek. Yani kilolu değil ama aynı zamanda zayıf da değil
Umutveannesi Nazxx 10 aylık bebek 9 kilo ve zayıf mı diyorlar gerçekten 😂 kilosu gayet normal bence. Zayıf diyenlerin doktor olduğunu zannetmiyorum, çevreye çok aldırış etmeyin. Oğlum 2 yaşını geçti 9,5 kilo 🥲
askbebegimmbenim Nazxx bugün kontrole gittikdoktorum 1 yaşına kadar 8 kilo olması normal kabul ediliyor dedi bize bende bu konuda takıntılıydim rahatladım