Oz033603 Kızlar 9 aylık bebeğim gece 12den aşağı uyumuyor bu nedir ya salla salla öldüm kendi kendine uyuyan bebeklere çok çok özeniyorum bebeği 10 da uyuyan anneler neler yapıyorsunuz bir akıl verinde bende yapayım
Sevinizz_ Oz033603 gündüz uykularını tam yapın saati geçmesin.Uykusu olduğunu anladığınız an karnını doyurup uyutmayı deneyin.Uykuya geçeceğini anlaması için loş ortam yaratın yada bir duştan sonra uyutmayı deneyin çok etkisi oluyor ..Diş süreci ben cok durmadığı zamanlar da calpol ve tetagil kullanıyorum o şekil yatırmayı deniyorum.🙂Benim bebeğim de dokuz aylık şunu farkettim sallanmayı seviyor gibi gözükse de rahatsız olduğunu anladım..karnı doyduktan sonra beraber yatağa uzanıp sırtına pış pış yaparak uyumasını denedim ve çok çabuk uykuya geçti
gamzegem Oz033603 Bizimki de 9 aylık aynı şekilde 12 den aşağı asla uyumuyor doğduğundan beri böyle birkaç kere 9 da uyuttum sonra gece 2 de uyanıp sabaha kadar ağladı dedim yok alışmış yani 12 de uyusun yoksa tüm gece uyumuyor 🤦🏼♀️
153s34 Oz033603 gamzegem gunduz uykulari cok onemli. Buna cok dikkat etmeniz gerekiyor. Ve destekleri ne kadar azaltirsanz o kadar az uyaniyorlar.
LadyGaddar Gündüzleri nasıl uyutuyorsunuz o çok önemli ,eğer bir sorunu yoksa gündüz iki saatte bir yatırın yada 3 saate bir en son uykusunu 9a yada 10a alın gece uykusunu bilsin ,artık rutine geçmiş olmanız lazımdı, hep mi böyle yoksa buralar mi