Baturunannesii Kızlar delircem artık sabaha kadar uyurdu normalde 3,4 gündür 00.30 ve 3.30 civarı iki sefer uyanmaya başladı alıp sakinleştiriyorum yatağına koyunca geri dalıyor neden böyle oldu bi anda bilen yaşayan var mı
cicekannesi12 Baturunannesii ya benim kızımda öyle 18 aylık ve 2 haftadr geceleri uyandığınin hattı hesabı yok. Emziriyomusunuz ben meme bağımlılığına bağlıyorum konuyu artık. Bu arada bebeğinizin boyu ve kilosu nedir acaba. Art niyetle sormuyorum bugün biri zayıf dedi ayına göre iyi demekten yoruldum sizi yakalamisken sormak istedim 🥰
Sinem1205 cicekannesi12 benimki de 18 aylik gerçekten bazi geceler 5 6 kez kalkiyor emmeye cok yorucu oluyor gece beslenmesini de kesmeyi basaramadık bakalim ne zaman duzelicekler merakla bekliyorum 😊 Baturunannesii
caylavyu Baturunannesii Aynı aydayız, deliksiz uyuyan oğlum hem uykuya zor dalıyo hemde sebepsiz ağlıyo inşallah geçici dönemdir🙈
Baturunannesii cicekannesi12 11 kilo boyu da 83 canım , memeyi de bıraktık aslında baya oldu ama nedenini çözemedim hala
cicekannesi12 Sinem1205 bende kesmek istiyorum gece emzirmesini ama çok hırçın oluyor Cesaret edemiyorum
EcrinMelek1- @Baturunannesii bizde dün hastaneye kontrole gittik dönüşte arabada 15 20 dk uyudu eve geldi uyandı daha da uyumadı akşam 7 buçuk gibi uyudu normalde 9da uyur 1de uyandı geri döndürmeye çalışıyorum inşallah uyuyacak bazen hiç uyanmaz sabaha kadar bazende uyanır uyumaz inşallah geçicidir
EcrinMelek1- @cicekannesi12 benim kızımda 18 aylık boyu 85.5 gibi geldi ama ayakkabı var biz onu 84 sayalım dedi doktor kilosu da 10.9 çıktı kıyafet bez ayakkabı var diye 10.7 kabul etti sizin bebiş nasıl görenler neye göre zayıf diyor
cicekannesi12 Baturunannesii benim kide öyle alışmışlar tombul bebeye ayına göre normal giden çocuk minicik geliyor millete
Baturunannesii cicekannesi12 3 gün çekiyorsun en fazla sonra unutuyorlar zaten ama gece uykusu 1 haftayı filan bulabilir bizim 9 gün sürmüştü çok hırçınlaşmıştı
Sinem1205 cicekannesi12 bende ya gece kalkip aglamaz ama memeyi kesmeye çalıştığım da cok agladi geceleri