Sevilay_y Hanımlar 5 aylık olmak üzere olan bebeğim var bugün kakasında kırmızı parçacıklar fark ettim kan gibi değilde sanki böyle kırmızı bişey yemişte tam sindirilmeden çıkmış gibi. Hiçbir huzursuzluğu kabızlığı ishali yok. Bir bilgisi olan var mı acaba.
Ahmetaysima Sevilay_y bi bilgim yok canim ustte kalsin ama doktor bazen bebeklerin kakasi degisik olabilir diyo 2. Kakasini bekle aynisi olacakmi
Rzgr Sevilay_y oglum 2 aylikken salcali makarna yemistim. Bir kac saat sonra oglumun kakasinda sizin gibi.kirmizi parcaciklar vardi. Hemen doktoru arayip kaka tahlili yaptirdik bisey cikmadi. Salcali makarnayi ben yemistim neden onun kakasinda cikti hala anlamis degilim.
Haticebeyza Sevilay_y geçen gün okumuştum kan olmadigindan eminsen eğer senin yediğin herhangi kırmızı yiyecekten olabiliyormuş
Sevilay_y Ahmetaysima hmm doğduğundan bu yana ilk kez oldu bende endişelerndim dedim bir bilgisi olan vardır mutlaka
Sevilay_y Bensukus 5 aylık olacak şimdiye kadar hiç böyle olmadı alerji sonradanda gelişebiliyo mudur 🙄
Mrsgolge Kan ilacı kullanıyorsanız ondan da olabilir kan ilacın ilk başladığımız zamanlarda bizde de olmuştu süt alerjisi mi die de baktırdık ama temiz çıkmıştı şükür sonra kendiliğinden geçti...