mommymery Kızlar merhaba bebeğim 5 aylık göz muayenesi yaptırıcam nasıl muayne ediyorlar ne yapıyor doktor hiçbir fikrim yok yaptırmış olanlar yazabilirim özel devlet fark etmez ama özele götürmeyi düşünüyorum
D_deniz mommymery elifnsli biz 3bucuk aylığız. Gözde akıntı olmuştu Göz doktoruna çıkın demişti çocuk doktoru. Şimdi bsy yok. Acaba 5aylikken gittiğimde söylesem bu durumu olur mu? Randevu alınamıyor göze özele çıkacağız bu gidişle
Themom_ mommymery Bizim doktorumuz 1 yaşta önermişti göz muayenesini kendiside kontrol ediyordu her muayenede simdi bu ay içerisinde ilk göz muayenesine götüreceğim
mommymery elifnsli Bebeklere ait farklı bir cihaz mı bar peki yoksa büyüteç gibi birşeyle bakıyorlar o şekilde mi
Hale1603 Yarin göz doktorumuzun muayenesi var damla damlatip gözler iri olunca kontrol ediyor bi 10 dk falan4.ay 14 günlüğüz…
mommymery Themom_ Zaten ilk göz muayenesini doğduğunda yapılıyor tabi bizim doktorumuzda bakıyor ışıkla ama 1 yaş neden onu anlamadım bizim doktor da 6 aydan önce yapılması gerek dedi
Themom_ mommymery Bilmem ben bu ay yaptıracağım 1 yaş 22 günlük bebeğim pediatrik göz dr araştırıyorum dünyagöz de buldum yorumlarını okuyup randevu alacağım bakalım🤷♀️