neanladinyurdagull elisazky stres yapmamaya çalışın psikoloji de çok önemli bestlak damla öneririm onun dışında mamayı değiştirin isterseniz ama o aylarda mama meme reddi oluyor malesef
suheyla92 elisazky kuru dut cok ise yariyor bende. Arpacik soğan karamelize edip pisirmek de cok arttirmisti.
GokcelifMom elisazky Petibör bisküvi ve kremalı bisküvi deli gibi süt yapıyor. Gece uyumadan bir kaç tane çok açık çayla içerdim. Sabahları uyandığımda iç çamaşırım üstüm başım süt taşarak uyanırdım.
elisazky neanladinyurdagull stresli değilim çok şükür ama aç kalıyor üzülüyorum evet beslak damla kullanmaya başladım bugün teşekkür ederim
Cigdem_Roza elisazky bende de bulgur pilavı çok süt yapardı ne zaman yesem göğüslerimin süt dolduğunu hissederdim
pinar_001 elisazky merhaba, yeşil yapraklı sebzeler, kuru kayısı, dut kurusu, incir, çiğ badem fındık, hurma bir de bolca sıvı tüketebilirsiniz ben bu şekilde sütümün artmasını sağlıyorum .
hgygthmz 4ayda başladı reddetti 5aydayiz halende emmiyo zorlayınca beni itiyo umudum artık bitti dahada hiç emmez gibi me geliyor