hanimhatun Bi ara çok oynuyordum ara verdim, şimdi tekrar oynamayı düşünüyorum. Oynayan anneler kullanıcı adınızı yazarsanız beraber oynayalımmm 😁
Anonim__ hanimhatun bende oynuyorum 😊 eşim gece vardiyasına gittiğinde sıkıldığım için oynuyorum kızımı uyuttuktan sonra çok zevkli şu an güncelleme var yeni sezon geldi 😀
ikizannesi278 hanimhatun vakit bulabilirsek oynayacağız da biz evde kaybolan eşyaları bulmaya çalışıyoruz anca 🤣
alinduhatg hanimhatun oyunu bırak duşu bile 5 dk alıp çıkıyorum asker gibi 😂 kızım uyuduktan sonra oyuncaklarını topluyorum sonrası uyku😂
hanimhatun -Drkegsbl- ah ah bizde çocuk olduktan sonra oynayamadık… Bu ara bi oynayasım geldi. Bu da bi aktivite napalim 😎
aymtii hanimhatun ben oynayamıyorum ama eşim oynuyor. Kullanıcı adını yazarım isterseniz, en azından kiminle oynadığı belli olur içim rahat eder 😅
hanimhatun rudade120209 hadi ya ben bi kere eşimle oynarken son 1 düşman kaldığında düşmanı öldürmüştüm. Sadece eşimle ben kalmışken gerçekten sen mi öldürdün demişti kdkdkdkdkdkdkdd inanamadı
rudade120209 hanimhatun biz klasikten önce ısınmak için arena oynuyoruz 😀 eşime neden killerimi çalıyosun diye söyleniyorum😀
minibebe12 hanimhatun yes yes buldum evlendim bide oğlumuz var şimdi bebeğimiz doğana kadar oynadık eşimle şimdi hiç vaktimiz yok