Ftmkrnc Bebeğim 23 günlük sizce hangi mama iyi Aptamil 1 aldık bitti pnami devam etsem kimsi. Sma iyi diyo ama öneriniz varmi
ahmetasaf23 Ftmkrnc hipp organik combiotik kullanıyorum ben çok memnunum. Aptamil benim oğlumda kabızlık yaptı
efsacan Ftmkrnc sma Comfort kullaniyoruz bebeğim dogdugundn beri 4 aylik olduk fazla gaz yapmiyor ama diğer mamalr çok gaz yapıyor diye biliyorum kullananlardan
kivitoannesii Ftmkrnc kesinlikle hipp organik combiotic 15 aylık bebeğim doğduğundan beri hipp içer sma su gibi mama hissiyatını vermiyor bana hiç
efsacan birannebirbebek__ bebeğim 4 aylik şimdiye kadar 4 kez oldu ama 3. Gün yapiyor kabiz olunca da sma digerlwrnden daha iyi yine
HE-SEN-COK-BILIYON Ftmkrnc şuan sma comfort kullanıyorum ama bence senin kullandığın mama iyi geliyorsa değiştirme
BilgeHanim Ftmkrnc en iyisi en katkısızı golden goattır. Üstelik keçi sütlü olduğu için daha besleyici
birannebirbebek__ efsacan Anladım canım benim bebeğim de 4 aylık ilk defa mama kullanıcaz ondan kararsızım ben de sütümün yetmediğini düşünüyorum
neslimecrin Bence en iyisi bebelac gold hem verince anında gaz çıkarıyor hemde daha çok seviyor bebekler aptamil hip bebeğime aşırı gaz yapmıştı. Bebelac kullanıyorm 3 aydır tavsiye ederim 🫠