bernabtg 1 aylık yeni doğan bebeğim var ve gözleri copaklanmaya başladı ne denediysem geçmedi. Ebe sargı bez ile temizle dedi yaptım geçmiyor sutumle sildim çay denedim. Yarın hastnehe kontrole gideceğiz ilaç yazar belki doktor. Başına gelen var mı?
xtutku bernabtg benim oğlumda olmuştu göz yaşı deliği tıkanıklığı diyolardı sanırım ama geçici bişey krem verir yada damla geçer
eceee2 bernabtg copaklanma yazınca gülesim geldi:) evet benim kızımda var di tek göz de damlalar kremler masajlar ne denedysek açılmadı. Bı yaşına girince ufak bı operasyonla göz doktoru acti
efsacan bernabtg anne sütü de yapıyor sanirim siz her zaman günde iki üç kez temiz bezl islatip silin zamanla geçiyor banada annem diyordu sütünü koy gecer cok kişide koyma sütünü enfeksiyon yapar diyince koymadm daha sadece çay ile sildim sonra gözlerini her zaman ilik suyla sildim gecti bir kac günde
mervoto bernabtg damla ile 2 günde geçiyor önemli bisey değil göz yaşı tıkanması bide elinle masaj yapman lazımtikanmamasi icin temiz olucak ellerin unutma YouTube dan izleyin masajı
bernabtg eceee2 göz yaşı gelmediği için mi oluyormuş benim ilk oğlumda öyle bişey yaşamadık şimdi olunca acaba alerjik mi ki dedim dışarı çıkınca malum mevsim bahar polenler vs ama böyle düşünmemiştim
fatmazhr Aynı benim bebeğimde bir aylıkken oldu şişti hatta antibiyotik damla kullandık geçti masaj yapmak gerekiyormuş bazı bebeklerde gözyaşı kanalı tıkalı olabılıyormuş