tugba2407 Kızlar kızım galiba alt dişini çıkaracak diş etleri arkalı önlü şişmiş ve kızarmış üstten az birşey beyazlık görünüyor gibi ama tam ona emin değilim kaç gündür sürekli ağlıyor uyumuyor huzursuz zaten bu durumda olup kac güne dış çıkıyor
Sarp3009 tugba2407 diş çıkacağı gece o kadar kötü ağladı ki ben diğer geceler huzursuz demeye utandım 😅 gerçi bizde o kadar garip oldu ki öğlen uykusundan bir anda hapşurarak uyandı burnu deli gibi akıyordu resmen çocuk 1 saat uyku arasında hasta olmuştu sanki. Gece sürekli serum fizyoloji ile geçti sabah bir baktım yara oluşmuş 🫠 umarım sizin böyle olmaz ama diş çıkaracağı gece acaba diş mi diyemiyorsun diş geldi net diyorsun
ipeksiiimom tugba2407 kızım 7.5 aylık alt dişlerini çıkardığını anlamamıştım bile çok bi huzursuzluğu yoktu bi baktım altta beyaz çizik gibi bi şey var ama o günden sonra aşırı huzursuz olmaya başladı su an alt iki dişi çıktı ama çok huzursuz hala geceleri 10 defa kalkıyor çok yoruldum
tugba2407 Egenin_pamugu bende çok heyecanliyim gelip gidip dişine bakıyorum allah yardımcıları olsun bebisler için sancılı bir süreç
Annesininkuzusu-19 Benim oğlumunda aynı mahvoldum yavrum tüm uykuları alt üst oldu, bende burda bekliyim :/
prenses03 Sarp3009 bizimkide alt dişleri çıkarttı 2 tane ama şuan daha bi huysuz hapşırıyor burnu tıkalı gibi çok nadir de öksürük oluyor dişten kaynaklımıdır acaba
Sarp3009 ipeksiiimom belki üst ikili geliyordur bizde alt dişler çıkarken üst damak aşağı inmişti o haftada onları çıkardı ama huzursuzluk hep bizimle kaldı 😅
ipeksiiimom Sarp3009 bizimki de sanki asagi inmeye başlıyor ne zaman patlar ki acaba 🥹 geceleri hala uyumuyor mu
Sarp3009 ipeksiiimom benim çocuğum doğduğu günden beri uyku ile pek anlaşamadı ama gerçekten üst diş alan genişliğinden dolayı çok zor çıktı alt dişde bu kadar huzursuz olmamıştı. İkisinide tamamen patlatınca bir nebze rahatladı
tugba2407 ipeksiiimom karanfil ve zeytinyağı da işe yariyor karanfili zeytinyağında 1 gün bekletip dış etlerine masaj yapıyorum
Sarp3009 prenses03 Bizde diş süreci böyle ilerledi. Ama ben korkuma hasta mı diye doktora götürdüm. Doktorda diş döneminde böyle olabilir sorun yok demişti. Zaten dişlerin hepsini patlattı alt üst sonra burun akıntısı geçmeye başladı
Sarp3009 prenses03 bizim 6 ay 15 günlükken ilk alt dişi patladı 1 hafta sonrada üstler patladı canım. Altlar patlarken üst damağın aşağı indiğini gördüm ama