Cizgilicorap Kızlar bebeğim için doğal tavuk kestirdik bugün hepsini ona ayırmak istiyorum ziyan olmasın. Aldığımız yer temizlemiş göndermiş. Ben şimdi kaç parçaya ayırayim tavuk suyunu nasıl yapayım bir tarif eder misiniz? Derisini falan soyayim mı ?
Damlanurrr Cizgilicorap iki gogusunu ayirdiktan sonra hepsini kemikleri derileriyle beraber haşlayın suyunu ayırın bence kalan iki gogusu de kesin dilediğiniz gibi dolaba atın sonra bebeğinizin yemeklerine corbalarina katabilirsiniz Aynı şekilde haşlanmış tavuğun etini se buzluğa atabilirsiniz
One-life Cizgilicorap bende parçalattım tavuğu buzluğa koydum parçaları kaynatıp etleriyle suyuyla birlikte kalıplarda donduruyorum. Hepsini pişirmedim bittikçe pişiriyorum
deniztalta Cizgilicorap haşlanmış tavuk buzluğa görmiş küçük küçük psrçala her seferinde eti kemiği derisi neyse haşlar yedirirsin yada o parçaları yine her yemeğine normal katarsın
Cizgilicorap Cok teşekkür ederim kızlar, şimdi parçaladım koydum. Birazını ayırdım yarın yapicam yarısını da sonra yapmak için ayırdım bittikçe yapicam artık l. Haşlayıp koymak istemedim