tunam3366 Bebeğim 7 aylık olmaz üzeri 4 aylıktan beri böyle elleriyle bişeylere dokunurken kaşır gibi yapıyor ellerini öyle yaparak ses çıkarıyor normal midir sizin bebeklerinizde de oldu mu
Bafrapidesi tunam3366 bebegim 7bucuk aylik gece uyuklarken bile yapiyor bebekler ögrendikleri seyleri sürekli yapmaktan hoşlanırlarmıs 😊
Maka_Paka tunam3366 Tuna çabası, keşif. Gece bile çarşafina yapar bebeğim. Bir şeyleri tutmak istiyor
tunam3366 yirmiikikasim23 öyle bi hale geldim ki her hareketini takıyorum ya annelik zormuş Allah sağlık versin hepsine bize de ruh sağlığı sabır tabii😅
yirmiikikasim23 tunam3366 bende oyleyim inan dalga geciyolar kafalarina vurasim geliyor napalim ilk annelik. ayrica cok ilgiliyizki baksana neleri farkediyoruz😀 bu arada bence dokunma esnasinda cikan sesten yapiyo olabilir
tunam3366 yirmiikikasim23 olabilir belki de evet ya dediğiniz gibi ilk annelik bir de ailemden uzaktayım çevrem de pek yok akşama kadar oğlumlayım herşeyine dikkat ediyorum sıkıldıkça işte🫠
yirmiikikasim23 tunam3366 ailem yakin ama ayni durumdayim inan cocugumun disi cikiyo onu bile kimseye gosteremiyorum.
ikiprensesbebiss tunam3366 benim bebis de 6 ay 25 günlük :) senin günün bebisle nasıl geçiyor zor bir bebis mi benimki çok mizmiz 😅🥳
tunam3366 Maka_Paka evet sanki çarşafındaki desenleri tutmak istiyor gibi😂 maşallah onlara Allah sağlık versin hepsine
Kuzeysmom_ Benim bebeğim se 3 4 aylıkken yapıyordu internetten araştırma gafletinde bulundum moral motivasyonum sıfırlanmıştı. Geçti ama bi süre yapıp Bırwktı
tunam3366 @“Fatmanurmirayyy” ikiprensesbebiss biraz mızmız ya bebek arabasında durmak istememeye başladı bu ara emekliyor azar azar ama gidemeyince mızıldanıyor dişi çıkıyor ona mızıldanıyor altını değiştirtmeyi hiç sevmiyor dönmeyi de öğrendiği için çok zorlanıyorum gücüm yetmiyor bazen. Sağlıklı olsunlar da çekeriz artık mızıltılarını da benimki de 6 ay27 günlük☺️
ikiprensesbebiss tunam3366 bizimki daha emeklemiyor ve üst dişleri kabarmış beyazlaşmış sanırım çıkacak aşırı mzmız bu aralar gündüz uykumuz da yok seviyede 😅