Sin21 26082018 kendiniz çok basit yapabilirsiniz YouTube’da çok tarif var. Bence mecbur kalmadıkça kullanmayın içeriği çok temiz değil. Hipp e iyi dediler onu inceledim onda da şeker var çok gereksiz
Salmanc 26082018 hipp den başka kaşık maması kullanmamanı öneririm. Aptamilde maltodekstrin var bebelac da da var ayrıca glikoz da var hipp de katkı maddesi yok . arı mama kesinlikle kullanma . Hero baby aldm kavanoz mama açılmamış mamalarda bile üzeirni küf kaplamıştı tarihi geçmemiş olmasına rağmen kokusu iğrençti
26082018 Sin21 aa öyle mi tamm bakayım hemen bebeğim yoğurdu havucu patatesi hiç birini sevmedi ya belki kaşık maması yer diye bı deneyeyim dedim 🤦
denizcinar Salmanc bu bilgiler çok yanlış, yanlış yönlendirme davalık konu artık, aptamil kaşık mamalarında hiç şeker yok, anne sütünde olduğu gibi laktoz var sadece
Salmanc Sin21 kavanoz maması sormamışki bayan kaşık maması sormuş ayrıca 6 tane kavanoz maması var sa 3 ü kesnlkle doğal hipp in . Bir kaç modelinde sofra şekeri olması grrek yanlış hatırlamıyorsam
Salmanc Krc hipp 5 tahıllı yaz google çıkar hipp yulaflı hipp elmalı sütlü hipp elmalı yulaflı hipp pirinçli bunları google yaz
Salmanc denizcinar arkadaşım üzerinde alanen maltodekstrin yazıyor neresi yanlş yönlendirme maltodekstrin bir polisakkarittir. Fruktoz ve galaktozdan da tehlikelidir. Mısır şurubu da içerir ayrıca. Nişastadan elde edilen sofra şekeridir . Üzeirnde yazanı okumak yanlş yönlendirme olmaz arkadaş dikkat etmemiş okuyamamş belki vakti olmmamş ben tekrar ettm . Dava edilecekse mecburiyetten kullandığımız ürünlere sırf raf ömrü uzasın diye bu malzemeleri ekleyen markalar dava edilir