zeynepymn Kızlar bebeğim 1 aylık her karnını doyurmada özellikte ikindinden sonra çocukta bi ikinma oluyor ağlıyor yüzü flan kızarıyor gazını alttan üstten de iyi çıkarıyor ama hayla kolik olabilir mi ne yaptıysam geçmedi aynı durumları yaşayan var mı
bisenakillisinzaten zeynepymn canım daha çok küçük 3. Aydan sonra biraz dhaa rahatlarsın. Gün içinde gaz masajı yap ki geceye sıkıstirmasin gazı. Küçük bı pet şişesi al sıcak su dok ayağının altına koy. Gaz damlası kullan. Yemeklerinin içine kimyon kat.
tunbul zeynepymn bende aynı şekilde 2 gün sonra 1 aylık tam olarak aynı şeyi yaşıyorum canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki emziriyorum yatağa koyduğum anda ağlıyor göğsümde yatırdığım zaman sadece rahatlıyor
zeynepymn Hiç bir şekilde rahatlatamıyorum gün içinde baya masaj yapıyorum ama anlamadım gaz damlaların hepsini kullandım faydası olmadı umarım bi an önce zaman geçer bizde bebeklerde rahatlar
eloliii Probiyotik ve gaz damlasını beraber kullanırsam rahatlatabilirsin. Gaz masajı yap besledikten sonra gazını çıkar yatırma