vaveyla__ Eve gelen her misafire terlik verilmeli mi sizce ? Yoksa istiyorlar mı sorulup ona göre mi verilmeli ?
SweetMom__ vaveyla__ benim gelenim öyle hiç yok ama olursada veriyorum alışkanlık diyelim biz yaz kış terlikle dolaşıyoruz evde
Meri-Mel vaveyla__ Benim evim soğuk olduğu için ben giderlerken teklif ediyorum çoğunluk alıyor almayan kokoş arkadaşlarimda kendi getiriyor 😅☺️
mylittlebabbym Yaz günü niye terlik vereyim ki ben hiç sevmem terlik giymeyi mesela, başkasının evinde de yüz kişinin giydiği terliği giymem verseler de giymiyorum yani.
vaveyla__ mylittlebabbym bende hiç giymiyorum ama sormak istedim acaba görgü kuralı mı teklif etmesem ayıp olur mu ne biliyim
mylittlebabbym vaveyla__ hayır bence eskide kalmış terlik vermeyle görgülü mü olunur gereksiz ayrıntılar bence :)
Simsimy vaveyla__ Evde sadece iki terlik, iki panduf var. Onlarında birisi benim, birisi eşimin. Misafir terliğim yok kiii 😂
ikizannesi278 vaveyla__ Eskide kalmış artık terlik verme şeyi kimse kimsenin terliği istemiyor evinden getiriyor herkes sorulmamali bence 🤣
marsiyen Prenses_isabella Ben her misafir sonrası terlikleri yıkarım 😅😅 Her misafir temiz terlik giyer. Öylesine söylemek istedim 😅
gmz1991 vaveyla__ evim sıcak olduğu halde terliksiz duramam alışkanlık. Başkasının evinde de özelikle soğuksa terlik verilsin isterim. Yakınımsa kendim isterim zaten yada yerini biliyorsam alır giyerim. Benim gibi olanlar vardır belki diye evimde 5 6 tane misafir terliği var. Bence sorulmalı teklif edilmeli istemeyen giymez zaten. Evinde terlik olmadığı için ayaklarım çok üşümüştü bi misafirlikte hoş değil 😄
belus vaveyla__ isteyen olursa veririm, misafire plastik bantlı terliklerden var bende yıkaması kolay olsun diye. Ama özellikle sormuyorum💌
Tatlican vaveyla__ Bence terlik istemisiniz demek ince düşünce .Ben mutlaka soruyorum tercih onlara kalmış.