Annesininkuzusu-19 Oğlum 6 ay 26 günlük, son zamanlarda gündüz uykuları yarım saat 45 dk 3 uyku yapıyor asla uzatamıyoruz ,böyle olan var mı
ecelik Annesininkuzusu-19 6 ay 6 günlük gece uykularımız mahvoldu zaten düzgün değildi ama ağlıyor uykusunda sıkılıp kıvranıyor devamlı gündüze de yansıyor gibi yavaştan ne oluyor bu bebelere 😢
3kedili2bebekli Annesininkuzusu-19 6 ay 1 günlük yaklaşık 1 aydır bizde de öyle 3 uyku yapıyorlar 2 saatte bir uyuyorlar gece uykusundan önce de saat 7 gibi 15 dk bir kısa uyku daha uyuyorlar 9-9.30 da gece uykusuna geçiyorlar ben keyifleri yerinde diye kendi hallerine bıraktım
betulggd Annesininkuzusu-19 benim oğlum da 6 ay 26 günlük ve dün gece sabahladık gündüz de en fazla 1 saat uyudu ve gece boyunca ağladı. Sabah doktoruna götürdüm bir şey mi oldu acaba diye. Bu ay boyu normalden fazla uzamış ve diş gelmeye başlamış. Uzama zaten kemik ağrısı yapar dedi doktoru bir de dişle birleşince bu kadar ağlaması ve huzursuz olması çok normal dedi. İlaçlarını verdi bakalım bu akşam sorunsuz geçti uykuya, gündüz de uyudu güzelce. Umarım düzelmiştir. Sizin de diş vb sancıları olabilir bebeğinizin.
Annesininkuzusu-19 3kedili2bebekli gündüz uykuları gece uykularını d etkiliyor benim bebeğimin iyice gitmiş durumda :(
3kedili2bebekli Annesininkuzusu-19 hmm yok benimkiler gece problem çıkarmıyor gündüz de kendileri uyuyup uyandiklari için hiç dert etmedim o halde uyanıklık süresini arttirmayi denediniz mii
Annesininkuzusu-19 3kedili2bebekli evet evet maşallah şansısınız 🧿 kendi kendilerine uyuyorlar derken uyku eğitimi mi verdinşz acaba
3kedili2bebekli Annesininkuzusu-19 aslında eğitim vermedim de verdim gibi de mecbur kaldılar öğrenmeye gibi 😅 benim bebeklerim ikizler biri kolik bebek haliyle diğeri hep kendi halinde takılıyordu kendi kendine uyuyup uyanmayi öğrendi digerini ayakta salliyordum o yaparsa bu da yapar dedim desteği azaltarak aglatmadan kibarca bıraktım şimdi ikisi de uykusu gelince belli ediyorlar haliyle her bebek gibi huysuzluk emzik aranma falan yanlarına uzanıyorum uyuyorlar hatta bazen kendi kendilerine oyun halisinda koltukta anakucaginda falan uyumuş oluyorlar