ela2103 Ac tok farkeder mi kizlar doktora da sormayı unuttum birde aşı takvimi verdi özel aşı icin ama sadece rotavirus yaptirmayi düşünüyorum sizce digerlerini yaptırmak gerekir mi yaptiran var mi
defnevedoruk ela2103 bence gerekir, ülkemizde çok fazla yabancı uyruklu şnsan varken ve menenjit can alırken. rotayı 3 ve 5. ayında yaptırdık menenjiti 18. ayda konusacağız ve yapılıcak
angelottes ela2103 Rota için 14. Haftayı geçirmemeye dikkat et canım ben gaz damlası hiç kullanmadım 😅
Dilan21 ela2103 rotadansa menenjit aşılarını yaptırın. Çünkü tanıdığım cocupu menenjitten yatalak kaldı kız 10yaşında. Benim kuzenim zamanında menenjitten sağır kaldı
ela2103 defnevedoruk cok gereksiz pahali ve eskiden bu aşılar yoktu diye cok fazla ustune dusmedim suan bilemedim
mombarbie_ ela2103 colex surubu diyorsanız ben sadece akşamları siringayla 2.5ml veriyordum içindeki şırınga çok büyük olduğu için normal bir şırınga almistim 5ml olanindan
angelottes defnevedoruk Aynen öyleeee. Burada rota virüsü kapıp günlerce hastanede yatan bebekler vardı kilo vermişlerdi yavrucuklar mahvolmuşlardı yavrumdan sağlığından değerli mi
ela2103 defnevedoruk tabi ki de degil ama bu aşılar da bi ilac ya cocuguma fazla fazla ilac verilmesi bilmiyorum bana sacma geliyor o kadar aşılar ozel bide yani niye
lazzz61 O gaz damlasını kullanıyorum 3kutu bitti aşının 2.dozu yapılacak menenjit 1 yaşında düşünüyorum inanılmaz pahalı aşılar😒
angelottes ela2103 Canım 3 ve 5 de yaptırsan daha güzel o aylar aşı yok. 2. Ayda 3 tane aşı var zaten çok fazla aşı yapılıyor 2. Ayda
ela2103 angelottes verem aşısı var diye biliyorum sadece bize kimse 3 tane aşıdan bahsetmedi onuda bu ay sonu yapacaklar 20snde 2 aylik oluyor 30 nda da verem aşısı yani
ela2103 Dilan21 allah korusun ya bazıları da rota aşısı vurulmadi diye ishalden yatiyomus çocukları cok pahali ve eşim tek çalışıyor ben zaten yaptırmak istiyorum allah yardimcimiz olsun ne diyim
Dilan21 ela2103 evet maalesef pahalı hani birini seç deseler menenjitti seçerim. Rotada sıkıntı tabi ama seç deseler menenjit aşılarını seçerim