Kan olması süt alerjisi anlamına da gelebilir, ciddiye alın. Kaka sümük gibiyse ve kan varsa sizin süte alerjiniz olabilir ve doktor tüm süt ürünleri ve yumurtayı kesip tek tek denetecektir. Üç yaş civarı da kesin olarak geçer.
Cisemmuge sütüme alerjisi olsaydı belli olmazmıydı 3 aylık olduk
AselinAnnesi Benim iki arkadaşımın da süt alerjisi tüm vücutta döküntü ile ortaya çıktı. Korkutmak istemem sadece dikkat edin. Sevgiler💖
AselinAnnesi biz üç aylığız ve süt alerjisi olduğunu daha bugün öğrendik 😣
Nette yazıLan herşey doğru oLsaydı 2 maand bebek emekLer deseLer bebeği yere bırakır hadi sürünsene bu niye emekLemio diye başında dururduk bacım boşwer nete bakınca sadece insanı tedirgin edecek veeL şey yazar bişi aradığında özellikle bebeğin konusunda 🤗 beLki popo tahriş oLmuştur görmediğin bi yerden sürtünmüştür yani kız bezi açıp kakayımı inceLiyon 😂🙈 waLLa bezi açıp diğerini takmam 1 dk sürmüyo benim aşırı bir pratikLikLe schoonmaak direk tak bırak kLaar 🤣 hiç öyLe inceLeme zamanım oLmadı çaLışan mama oLunca 😂 takma kafana eğer tekrar kijk bekLe bakaLm doktora götürrsn
GmzSnn hahaha kız incelemiyorum tabiki ama bezi açınca direk gördüm minnak da olsa, ayıptır söylemesi gözüm her detayı görür de 😅
GmzSnn Bende kızımın bezini inceliyorum. Yani öyle analiz yapmıyorum ama herhangi faklı bir durum var mı diye bakıyorum. 😂 çok mu pimpirikleniyorum bilmiyorum ama bakmadan atamıyorum bezini. 😂
AselinAnnesi besin alerjisi olabilirbizimde 2.ayımızda o şekilde başladı çizgi gibi kan kakada sümüksülük olur ama mutlaka doktorunuzla görüştüğünüzde bu durumu ona bildirin
AselinAnnesibesin alerjısınde doktor zaten soruyor kakada kan, koku ve renginde değişiklik var mı diye ? Kakasını takip edin ona göre doktoru bilgilendirirsiniz.
AselinAnnesi Bir aylıkken bizde de bir kere inçe çizgi şeklinde kan olmuştu. Bağırsakları zorlandığı için bir defalığına olmuştu bu durum. Çatlak sebebiyle yani. Doktorumuz tekrar edip etmediğine bakın demişti. Eğer devamlılık olursa tahlil yapıp alerjisi olup olmadığına bakmamız gerekir demişti. Bir daha tekrarlamadı bizde.
AselinAnnesi bebim bebeğimin kakasında da bi kaç sefer oldu doktor gıda alerjisi olabilir siz abur cubur yemeyin dedi
AselinAnnesi canım büyük ihtimal süt alerjisi var 😣
TeachersMomhuzursuzluk ve sürekli ağlamaları varmıydı ? Benim kızımda 3 aylık bende şüpheleniyorum ama gaita testinde gizli kan filan çıkmadı
TeachersMom ne gibi belirtiler var bebeğinizde, bizimkinde döküntü fln yok, ayrıca kan bi daha gelmedi bu arada
TeachersMom acaba belirtileri nasıl ortaya çıkıyor
Durulmn evet canım. Çok huysuzdu. Herşeye ağlıyordu. Geleni aylık olmaya yakın resmen hep kucak istedi.
TugsemEce ay geçenLerde kaka yeşiLe döndü meğersem boL yeşiLLik yiyodum süt oLsun diye ondanmış 🤣 amma inan oLsun onun dışında hiç açıpda inceLemedim beLki ben rahatım bebek konusunda ikinci bebekden sonra rahat ediyosun pimpirik geçiyo 🤣🤣 ne renk mıçmış ne çeşit fırtLatmış hiç bakmıyosun çünki zararLı birşey oLduğunu oLmadığını ne yapman gerektiğini normaL oLanı oLmayani kakayı kontroL etmeden bebenin hareketinden biLe anLıyosun 🙈🙈 heLe bide çaLışan anneyseeeen aLt değişme maraton hızıyLa oLuyo 😂😂😂😂
TeachersMom benim kızımda 3 aylık çok huysuz hep ağlıyor ve kucak istiyor bende süt alerjisinden şüphelendim şimdilik bişey çıkmadı ama hala şüphedeyim.peki geçtimi hala aynımı ☺️
Durulmn canım belli bir zamana kadar çıkmayabiliyormus. Şuan daha yeni başladım diyete i yüzden net birşey diyemiyorum
GmzSnn Ahahaha doğru tecrübeli olunca daha rahat oluyor insan. 😂 Benim ilk olduğu için herşeyini inceliyorum. 😂
AselinAnnesi bizim hiç kan gelmedi💁