Aisemeva 5 aydir ben bu bebege biberon aldıramadım denemedigim mama denemedigim biberon markası kalmadı inat ettim 4ten beri uğraşıyom yine yok sakiz gibi cigniyor saat 8 oldu hala almadı 🙁
sevda49 Aisemeva canim bizimde oyleydi ben yastiga yatirip elinede kucuk oyuncaklar verdim oyuncaklara dalarken mamayi icti simdi hep oyle yapiyorum sende bir dene degisik daha once gormedigi birseyler ver eline ne bilim ceviz maşa incelesin icsin insanlah ise yarar.🤗
Brcstndg Aisemeva ben ne annemi emmişim ne de emzik biberon almışım. Zavallı kadın kaşıkla beslemiş beni aylarca. Almayan bebek almıyor sanırım. İnşallah alır sizinki.
Rzgr Aisemeva benim oglumda ne emzik ne biveron kullaniyor. 10 aylik suyuda bardaktan iciyor. Zaten emen bebekler icin biberon cok gerekli degil. Ama illa alsin istiyorsaniz esiniz yada anneniz bir yakininiz verebilir. Oglum sulugu esim verince aliyo ben verince icmiyo. Cunku ben emziriyorum ben varsam emzik yada biberona ihtiyac yok.
Minikhayalim Oğlum 10 aylık kullanmadık hiç ne biberon ne emzik istemedi. Anne sütü alıyor zaten şimdi ekgıda olayımız var suyuda kaşıkla içirdim hep. Almayan bebek almaz çokta zorlayıp iyice uzaklaştırmayın bence. Bir iki hafta göstermeyin sonra yine denersiniz
tugceemir Aisemeva kızımı gördüm sankiiiiiiiiiiiii😅😅😆😆 sorma hic bir mamayi icmedi biberon tutmadi diymuyoda 6 aylik ek gida veriyorum ama gene doymuyo geceleri cigniyo oyle biberonu bogaldum da bogladum artik doğmadığı icin uyumuyoda malesef