_muallime Merhaba arkadaşlar benim bir göğsümden az süt geliyor birinden normal. Galiba sebebi ilk başta birini fazla emzirmem diğerini az şu an ne yapabilirim?
Misskokulum _muallime aynı durum bende de var ilk zamanlar birini daha sık verdim sütüm o memede çok diğerinde daha az ben dönüşümlü olarak sırasıyla veriyorum yapacak bir sey yok sanırım
Asafmrym _muallime bende yaptım o hatayı basta hep birini verdim şimdi biri sut dolunca kocaman oluyo dıerı kucucuk cok pişmanım sımdı verıorum dıerını ama az gelıo duzelmio 🙁
_muallime Misskokulum Ben de vermek istiyorum ama bazen almıyor az geldiğini anlıyor bebeğim 😔Büyüdükçe nasıl doğuracağım diyorum 😔
Misskokulum _muallime benimki de onu alınca biraz zorlanıyor istemiyor diğerini alınca hemen iştahlı iştahlı cekiyor sen ver mutlaka
Bernaaazynp Çoğu anne aynı hatayı yapıyoruz sol göğsümle en başından beri anlaşamadı benim kızım sağ ile idare ediyoruz sol u da cila olarak artık her emzirdiğimde veriyorum ama yine de vermiyor süt sol sarkık sağ dolu dolu ben de çok pişmanım çok . 🥺