feyzas Ağustosta tatile gitmeyi düşünüyoruz. bebeğim o zaman 1 yaş oluyor. Fakat herşey dahil otele mi gitsek , butik otel, villa mı vs kafamız karışık. Bebekle hangi tatil daha konforlu olur? Tecrübeli anneler önerilerinize açığım♥️
Hellobello feyzas ayy kesinlikle otel tatili 1 yaş çok iyi oluyor, villa tatili de planladık bu yıl ama çok konforlu olmayacaktır, kahvaltı hazırla mama sandalyesini sil vs birsürü iş çıkıyor. Otelde hiç düşünmüyorsunuz gerçekten tatil oluyor
Ogretmenannex feyzas ben otel yemeklerini bebeğe uygun bulmadığım için ki iç yüzü daha korkunc villa kiralayıp gidiyorum . Hem çocuk otelde yerde olmuyor dolaşmak istiyor emeklemek istiyor ne yediği belli olmuyor . İstediğim saate kalkıp yüzüyorum içerde uyutup eşimle vakit geçiriyorum . Biz kalabalık gidiyoruz böylece onlara emanet oluyor ve aklım kalmıyor . Havuz klor oranını da bebek için neredeyse minimumda attırıyoruz
OzgeSyr_ feyzas biz 1 yaşındayken hersey dahil otelde kalmıştık yurumuyordu henuz park beşikde vardı rahat olmuştu yatakta beşikte oyalamıştık dısarda da bebek arabasında gezmişti yanıma elektrıklı ocak unlarını makarnalarını goturmuştum corba pişirip cam kavanoza vakumlamıştım yogurt mayalayıp sogutucuda goturup direk dolaba koymuştum deniz tatili değildi bu arada havuz önerilmiyor tabi deniz daha iyi olur kısa surelıyse her ıkısıde olabilir
feyzas Hellobello Çok doğru diyorsunuz ama tamamen iki farklı görüş var yorumlarda😁 ikiniz de cok haklısınız ama benim kafa hala karışık🙄