aylizbebe benim oğlum da öyleydi dışarıda bile gitsem sürekli ayakta sağlayacağımı uyutacağım yer arıyordum çok sıkıntılı bir süreçti emziği zaten ayrıldı aylıkken bıraktı ayakta sallamayı da bir buçuk iki yaşına girerken bıraktı bizimden ameliyat olduğum için mecbur bıraktırdım çok sıkıntı yaşamadım açıkçası bir iki kere fış fışkladım biraz direndi sonra baktım 2 gün bile sürmedi kendisi al işte bir seferinde ayağımı alayım dedim artık uyuma dedi dedim ayak mı istiyor acaba ayağımı aldım salladım istemedi yatağa yattı poposuna gösterdi vur diye böyle poposuna pışpışla diye o şekilde uyutmaya başladım şimdi şu an iki buçuk yaşında hala o şekilde uyuyor istemiyor zaten sallanmayı bence çocuklarla alakalı diye düşünüyorum sn bn ne kdr çabalasak da olmuyor onların istemesi gerçekten çok önemli🥰
Bir iki kere sen de öyle dene istersen yanına uzan hadi anneciğim beraber uyuyalım diye o şekilde al yanına kokusuna pışpışla yapışmış de ninni söyleyerek yatır o şekilde 1 2 1 2 alışır zaten bizim 2 gün bile sürmemişti