Tambirmom Betshe bence aralari 2 3 yaş olmalı beraber büyüyüp giderler bir de çok fazla yaş farkı olmadığı için daha iyi anlaşırlar
zehracolaks pencali2023 ben daha yolun başındayım 3 aylık benimkide ben şimdiden karaları bağlamışım 😂
Nickibosver Betshe bebeğim 12 aylıkken hamile kaldım bakalım doğunca nasıl olacak ben de merak ediyorum😃
Pnr22 Betshe tam istediğim gibi oldu şükür ben ve kardeşim gibi aralarında 4 yaş olsun istedim öyle oldu kızım 4 yaşında oğlum 47 günlük
Lazerlimunafik Betshe Allah isteyen herkese nasip etsin Asude ablanız der ki ikinci çocuk için acele etmeyin 😃 Güzellikleri çok olmuşsa lafım yok ama henüz aşamada ise bence biraz düşünün 🤭
cauuv2 Betshe kız tam adamına denk geldin heheh benim bebegim de tam 17 haziranda 1 yaşına girecek 2. Yi planlıyorum tam olarak dogru zaman bence de yap gitsin sonradan ugrasmayız bu kafadayım 😂
Duyguuu38 Betshe aman daha şöyle ötede dursun 🤦♀️oğlum 24 aylık 5 yaşına gelsin öyle diyorz korunuyorz ama inş es kaza olmaz
atesarp Betshe bence dogru zaman kişinin içinde bulunduğu şartlara göre değisebilir doğru zaman olmasada yorulcagini bile bile yapmak zorunda kalabilirsin örneğin bebegim 6.5 aylik daha ama tayin aciklamasi bekliyoruz eğer çikarsa hemen 1 tane daha yapmak durumundayim yaşım 32 tayinde 3 4 sene kalsak dönüşte 36 37 yaşinda tekrar cocuk yapamam en azindan işimden şuan mecbur uzakken tayin süresinde yapar büyütürüm dönüncede kreş okul falan bende işime geri dönerim diye düşünüyorum yani şartlar kime ne gerektiriyorsa o zaman yapmalı bence