Eylul301023 LadyGaddar 20 günlük bebekleriniz kaç CC mama içiyor diye açmışım ama cevap alamamisim 😂😂
bisenakillisinzaten LadyGaddar benim ilk açtığım post kaos yaratmıştı eşim ve arkadaşımla ilgiliydi, sonra silindi 😁
Simsimy mylittlebabbym Üç ay nasıl sakladın 👀 Ben öyle bir ağlıyordum ki adam ölü falan var sandı mecbur söyledim 😂
AnnaKurt Avokado haşlanır mı demişim ajajjahajq 2021 de bir avokadoya 15 lira verince ben ajkakjajwh Bu hesapta da hayırlı bayramlar demişim ajkajaha
AnnaKurt LadyGaddar Kızzz herkes o kadar güzel cevap vermişti ki 🤣 çünkü o zaman forumun yeni yeni zamanları herkesin kafalar karışık şimdi ki gibi herkes çok bilmiş değildi 🤣🤣🤣🤣
Eylul301023 mylittlebabbym ahahah helal olsun nasıl sakladiniz biz eşimle gece 11 de öğrendik ilk onun ailesine sonrada benim aileme gidip hemen söyledik herkesi uyandırdık gece 12 miydi neydi anneme çay koy geliyoruz demiştim 😂😂😂
LadyGaddar Eylul301023 Gerçekten öyle ,hayatımdaki hiçbir dönemde kafamda okadar soru işareti olmamıştı, saçma bir okadarda hayati🤣
mylittlebabbym LadyGaddar eşim dünyaya duyurur diye. Nitekim öyle de oldu öğrenir öğrenmez bütün memleket öğrendi.😂
Eylul301023 LadyGaddar ay evet herhalde dedim hiç beceremeyecegim ama 7 aylık oldu nerdeyse artık prof gibi hissediyorum kendimi 10 tane olsa bakarım 😂😂😂