Prenses-annesi1 Önerdiğiniz bize çok iyi geldi dediğiniz bi gaz damlası var mı. Doktorumuz biogaia verdi ama araştırdım biraz çok memnun kalan yok gibi.
_korkmazp Prenses-annesi1 Relactaz vermişti doktorumuz reçeteli değil fakat çok iyi gelmişti sonrasında nurse harveys aldım ama bize iyi gelmedi onu verdiğimde çok sancı çekiyor ıkınıyor
uykusuzluklarinanasi Prenses-annesi1 biogaia gaz damlası değil bağırsak düzenleyicidir. her gün aynı saatte alınması gerekiyormuş ve ilk haftalarda zorluk yaşatıyor. bu yüzden o 1 haftayı çekmek bana pek mantıklı gelmediği için sap simplex kullandık 2 hafta kadar şu an gaz problemimiz geriledi 2 aylık 4 günlüğüz
nazzball Nurse harveys kullanıyoruz biz iyi geldi baya şükür. Biogaia çok ıkındırdı ya çatlayacak gibi oluyordu ama bazılarına da o iyi geliyor. Deneyip bulmak lazım biraz da
Prenses-annesi1 _korkmazp her çocukta farklı etki gösteriyo demekki kızımda relactaz hiç işe yaramamıştı oğlumda deneyip anlamam gerekiyor sanırım
nazifetopcu Bigaia probiyotik zaten . Onu kullanıyorum ben . Metsil önermişti doktor hiç fatda etmedi . Aşırı gazlı ve kolik bir kızım var . Şimdi aguline şurul verdi doktor . Ondan memnun kaldım . Biraz rahatladı çocuğum
uykusuzluklarinanasi Prenses-annesi1 6 saat arayla 6 damla olarak önermiş eczaneden aynı şekilde devam ettim. arada da çok gaza sıkıştığında 10 damlaya kadar çıkardım tabii öncesinde 120 lik mama yiyordu. ama ben azalmasını bir de rezene çayına borçluyum diyebilirim. siyah çay benim oğlumda gaz yapıyordu bende akşamları bir fincan rezene çayı demliyorum kendime çok faydasını gördüm
Prenses-annesi1 uykusuzluklarinanasi bende rezene içiyorum hergün ama yeterli olmuyor sanırım damlada kullansak iyi gelir inşallah