kaderavc 2 aylık bebeklerinizin uyku düzeni nasıl bemim ki 2 den önce gece uykusuna dalmıyor bir çocuğum var o da sabah 6 da kalkar 😵💫 nasl öne çekilir gece uykuus bu ay akşamları da gazı arttı uyumaya çok direniyor sizin gaz ne durumda
Alparslanegetugce kaderavc ben her gün gaz damlası veriyordum öyle sakinleşti dediğini gibi 2 den önce uyumuyordu şimdi 3 aylık 3 4 gibi anca gece uykusuna geçiyor bir türlü düzelmiyor ya hergünümü Farklı 😂
eyllzhr kaderavc tam 2 aylığız gündüz uykusu sıfır sabah 7 de ayakta akşam 9.30 a kadar sıfır uyku bazen 10 dk felan uyuyor o kadar
neslika kaderavc düzen yok bizde. Bazen gece gündüz uyumuyor. Bazen gündüz uyanık gece uyuyor bazen de tam tersi gündüz uyuyor. Genenlde 24 saatte bir 3-4 saat aralıksız uyuyor onun dışında emerken uyuklayıp indirince uyanıyor. Ben de genelde günde 2-3 saat filan uyuyabiliyorum.
kaderavc Alparslanegetugce daha da geç uyumaya başlamış benim ki çok ağlıyor uykusu geliyor uyutmaya çalışıyorum direniyor 😵💫
eda11kaan Selam kizlar benimkide 2 aylik ve bu aralar cok direniyo yatmamak icin.. ve gece her 2-3 saate kalkiyo mama icin.. sizin bebisler kac saat uyuyor gece? Ve buara salyası arttı dişden dolayıdır ama biraz erken diş çıkarmak için.. sizlerde durum nedir
kbrakrs eda11kaan gece bizde 2-3 saatte kalkıyoruz dr normal diyor. Gündüz uykularımız felaket 40 dk üzerine çıkamadık, uyanıyor bu sefer çok huysuz mutsuz sadece kucak istiyor, ne zaman düzelecek artık bilmiyorum
nnidua eda11kaan diş olabilir ama bu aylarda oral döneme seçtiği içinde olabilir yani elini ağzına götürür herşeyi ağzıyla keşfetmek istediği için normal bizimde önce salyasi arttı sonra elini ağzına götürüyo sürekli