yagmuryigitalp Kızlar 3ay 1günlük bebeğim var kilo alımı durdu normalmi doymuyormu acaba sütümü yetersiz 3mayista gitim en son 7300dü bugün tartildi gene 7300 sorunmu var yoksa boyami gidior boy 64cm
uykusuzluklarinanasi yagmuryigitalp ayına göre iyi duruyor. boyu kaçtı ve kaç oldu? bir de hemşireniz ne diyor bu duruma?
Alparslanegetugce yagmuryigitalp benim bebeğim 3 ay 3 günlük suan 5600 60 cm bene sizinki gayet fzla üst sınırda kilosu
yagmuryigitalp uykusuzluklarinanasi 11gun oldu gideli tartilali bugün gene gitim tartmaya 7300gene aynı boyu 50cm doğdu 64suan boyuda
uykusuzluklarinanasi yagmuryigitalp genelde haftalık olarakda belli bi miktar artması gerekiyor ama boyuna gitmiş olabilir dediğiniz gibi çünkü doyup doymama olayında 1 ayı dolması lazım bildiğim kadarıyla yanlış yönlendirmek istemem. maşallah kilosuda boyuna göre iyi duruyor. eğer gittiğinizde bir şey demedilerse sorun yoktur.
yagmuryigitalp uykusuzluklarinanasi valahi bişi demediler işte 3ay 1gunluk olduk 11gun oldu tartilali hala aynı boy kilo anlamadım giti üst gelişimde dedi kilosu sınırda dediler sağlık ocağındaki ama kendi doktorumuz emzirebildigin kadar emzir anne sütünün zararı olmaz dedi
uykusuzluklarinanasi yagmuryigitalp tabii ki zararı olmaz fakat az beslenmesi ne kadar iyi değilse çok beslenmeside iyi değil. 2 aylığız 5800 kilosu boyuda 59cm idi en son. yani böyle bakınca sizin bebişinizinki normal geliyor düşününce. siz yaptığınız gibi beslemeye devam edin bence sonraki ay kontrolünde ortaya çıkacaktor durum. kafanızada takmayın kesinlikle bunu kendinizi üzmeyin
yagmuryigitalp Alparslanegetugce doktorda öle dedi gelişimi önde masalalh dedi guluyo aguluyo oyuncakları kavramaya basldi aynada kendini görünce kikir kikir guluyo doktorada soledim insanla konuşmaya calisio dedim oda konuştu bebeğim gulmye agulamaya basldi bu zmna kadar sdc iki kere dönmüş daha dönmedi iki kere döndü sdc