zezey19 Kizlar oglum 6 aylik oldu cok fazla uykusundan uyanuyor direniyor uykuya disleride kasiniyor tetagil onerdi hemsiremiz kullanan var mi nasil kullaniyoru, bi zarari var mi
Themom_ zezey19 Kullandık hala kullanıyoruz diş zamanı cok rahatlatıyor zararı olsa hemşire veya doktor önermez değil mi☺️ Granül seklinde ellerinizi iyice yıkayıp parmağınıza dökün damağını kaşıyın bayağı rahatlatıyor.
Kaptan03 zezey19 vallaha cnm yedi ayından son azı dişleri cikaana kadar kullandım günde iki kez verdim diş döneminde çok rahatlattı..
tekbasimabakiyorum zezey19 bir zararı yok, kullanabilirsiniz. Dentinox’u da eş zamanlı kullanabilirsiniz.
Ezg667 Ben kullandım oğlumda diş döneminde çok faydasını gördüm hemen rahatlatıyordu oğlumu içerik olarak da temiz.
Kubrakurtal Bizde kullandık plastik diş parmak fırçasına döküp dış etlerine sürdük bayağı rahatlattı bir zararı da olmadı bize
hndathn zezey19 doktorunun önerisiyle kızıma osanit ve tetagil dönüşümlü kullandım. Dahabiyi etki etmesi açısından silikon parmak fırçaya dök öyle sür damaklarina hem masaj olur hem damaklarini kasirsin hemde ağız bakımı olur demişti doktorumuz öyle yapıyordum bende. Bazen tetagil hiçbir ise yaramiyordu o zaman osanitle devam ediyordum bazende tek başına tetagil gayet iyi rahatlatiyordu kızımı. Günde 3 4 kez özellikle uykudan yarım saat önce kadar vermemi söylemişti doktorumuz kizimin uyku saatinde kaliteli bir uyku uyuyabilmesi için öyle yaptım
hbbplt hndathn peki sizce o huysuzluğun pik yaptıpı dönemde tetagil mi yoksa diğer bahsettiğiniz diş topu mu
hndathn hbbplt hiç belli olmuyor.Bazen osanit bazen tetagil. Tek yaptığım ikisini bir vermemekti ama en çok tetagil kullandım