Meltem_ikra 7 aylık bebeğime kafa şekil bozukluğu Olduğu söylendi doktor kask önerdi bu durumu yaşayan var mı ?
Meltem_ikra @Sevda1665 peki sağ sol pozisyonunda farklı yatırarak düzelme ihtimali yokmuymus sizinkinde. Benim bebekler ikizler birinde o şekilde düzelir ama diğerinde düzelmez kask takılmasi gerekli dedi
Byznr91 Meltem_ikra nasıl acaba tam olarak doğduğunda öyle miydi resmi var mı? bazen genetik olabiliyor kafa yapısı. Acaba para almak için yapılor olabilir mi dd. Benimde oğlumun biraz düz kafası ama ben dikkat ederdim hep. Doğduğunda da düzlük vardı arkada
Meltem_ikra @Byznr91 doğduğunda yoktu yatış pozisyonundan kaynaklı dedi doktor ama bende dikkat ederek yatırdım ben dikkat etmesem bile annem vardı yanımda o dikkat ediyordu
Meltem_ikra @beyza000 doktorun dediğine göre ben sürekli sol tarafa yatirmisim sağ tarafında büyüme oluşmuş. Resim atamıyorum bilmiyorum o yüzden ekleyemedim
beyza000 Meltem_ikra ben de bebeğimi sağa sola yatırıyorum annemler sırtüstü de yatması gerekiyor diyor ama bebeğim öyle yaramıyor sağa sola çeviriyor kafasıni ondan sordum. İnşallah bir an önce düzelir sizinki de geçmiş olsun🌸