negerekvarr Haber havadis varmı kızlar 13 dk sonra bulundugumuz yerdeki son maaşımızı alacaz 🥲 bugunde acıklanmadı gece uyandım durdum acıklanana kadar bana rahat uyku yokturrr evi toplayacam nerden başlicam bilemiyorum
patiseverr negerekvarr bende aynı durumdayım sureklı buraya bakıyorum haber varmı diye . Mesela tayın çıktıktan be kadar süre sonra tayın çıkan yere gıdılıyor
Ebrarkolcetin negerekvarr bacı nereleri yazdınız Tekirdağ çalışma anlamında berbat inşallah yazmadınız
negerekvarr alyaelif 25 mayıs dan birkaç gün önce de sonrada olabşlirmiş zaman gecmiyor vallahi bekleyemicem o kadar
Sksjsjjsks negerekvarr Elazığ çıkarsa genel olarak rahat olursunuz bir Elazığlı olarak söylüyorum eşimde oradaydı ben oralıym diye şutladılar bizi geçen yaz Konya’ya 🥲
negerekvarr patiseverr önce batıdakiler doğuya gidiyor sonra doğudakiler batıya geliyorlar doğuya gidecekler en gec bayram sonu veya bayram öncesi çıkış yapacak doğudakiler ancak temmuzun ortasında ayrılır ağustosda mesai başlar
Haticeturk_8 negerekvarr Allah yardımcınız olsun Tatvan komandoya çıkarsa Suriye’ye gidiyorlar .Ama merkezde olursa rahat olursunuz