iki_prensesannesi Biri 3 yaşında diğeri 18 aylık iki bebeğim var zaten ve hep düzenli regl oldum asla sekmez prezervatif ile korunuyoruz 8 gün gecikmem var erken gebelik testi yaptım negâtif ama bulanti , ağrı hepsi mevcut böyle olup gebe oldugunu öğrenen var mı 😔
obal iki_prensesannesi aynı durumdayım bnde stresden delircem korkudan test yapmıyorum Allah olmayana versin
Poncikkkk iki_prensesannesi psikolojikte olabilir evde başka test yap olmadı doktora gidersin hakkında hayırlısı olsun
HE-SEN-COK-BILIYON iki_prensesannesi bence en garanti sabah sağlık ocağına test ver. Belki stres vs yaşadıysan bu aralar ondan da gecikme olabilir
Cennet70 iki_prensesannesi bizde aynı şekilde korunuyoruz geçen ay benim de 13 gün gecikmeli geldi ve 3 kez erken gebelik testi yaptım negatifti 13 günün sonunda geldi
iki_prensesannesi obal ya ben cocuk bakmakdan korkmuyorum da sadace İtp hastasıyım doğumlarım çok zor geçiyor hayatı tehlike yaşıyorum ondan korktum 😥
berilla7 iki_prensesannesi regl gecikince bulantı oluyor benim olana kadar kusasım geliyor hemen kötü düşünmeyin bazen insan zor oluyor stres yaparsanız daha da uzar olamazsınız