Selam anneler çevremde çoğu kişinin bilmediği bir kanundan bahsetmeye geldim 657 sayılı kanun ek 43. Maddesi
Ben 39 yaşında ilk çocuğunu kucağına almış bir anneyim ikinciyi Allah nasip eder mi bilinmez , ekonomik durumumuzda ne çoook iyi ne çok kötü istedim ki hem çalışabileyim az çok bir gelirim olsun çocuğuma bir şey alırken para istemeyeyim yada çok düşünmeyeyim ( çünkü yıllardır çalışıyorum alışkanlıklar zor kırılıyor) hemde olabildiğince bebeğimin en savunmasız zamanlarında olabildiğince yanında olayım
Çalıştığım kuruma dilekçe vererek yarım gün çalışma hakkından yararlanmak istediğimi bildirdim başta bir ayak sürüseler de kabul ettiler daha önce bir kaç kuruma başvuru yapılmış kurum yönetmeliği yok diyerek kabul etmemiş memurlar dava açmışlar ve istisnasız hepsi kazanmış , ancak hala pek çok kadın bu kanunu bilmiyor
Derece kademeniz iki senede bir ilerliyor maaşınız sosyal haklarınız yarım yatıyor ama çocuğunuzun ilkokula başladığı ilk ayın sonuna kadar yarım gün yanında oluyorsunuz dilerseniz daha erken dilekçe verip normal çalışmaya dönebiliyorsunuz
Öncesinde doğum izni bitimi ilk iki ayı tam maaş alarak yarın gün gelebiliyorsunuz , ama iki ayı geçmişseniz ( yıllık izin ya da rapor kullanarak) direk yarım maaş ile başlayabiliyorsunuz . Tek sorun hiç bir şekilde süt izni kullanamıyorsunuz bu kanundan yararlanmak istiyorsanız
Ayrıca sadece kadın memur için değil dilerse baba da faydalanabiliyor bu maddeden
Dediğim gibi aklınızda olsun böyle de bir seçeneğiniz olduğunu bilin diye yazdım
Tam kanun metni ise bu “Doğum sonrası yarım zamanlı çalışma
Ek Madde 43- (Ek: 29/1/2016 - 6663/10 md.)
Doğum yapan memurlar doğum sonrası analık izninin veya 104 üncü maddenin (F) fıkrası uyarınca kullanılan iznin, eşi doğum yapan memurlar ise babalık izninin bitiminden, ilgili mevzuatı uyarınca çocuğun mecburi ilköğretim çağının başladığı tarihi takip eden ay başına kadar olan dönemde, ayrıca süt izni verilmeksizin haftalık çalışma saatlerinin normal çalışma süresinin yarısı olarak düzenlenmesini talep edebilirler. Bu kapsamda yarım zamanlı çalışmaya başlayan memur, aynı çocuk için bir daha bu haktan yararlanmamak kaydıyla başvuru tarihini izleyen ay başından geçerli olmak üzere normal zamanlı çalışmaya dönebilir. Bu fıkra hükmünden yararlanan memura, yarım zamanlı çalışmaya başladığı tarihi izleyen ay başından itibaren, mali haklar ile sosyal yardımlarına ilişkin her bir ödeme unsurunun yarısı esas alınarak ödeme yapılır. Bunların fiili çalışmaya bağlı ödemeleri hakkında ise ilgili mevzuat hükümleri uygulanmaya devam olunur. Derece yükselmesi ile kademe ilerlemesi için aranan süreler açısından bu şekilde çalışılan dönemdeki hizmet süreleri yarım olarak dikkate alınır. Bu kapsamdaki memurun çalışma saatleri ilgili kurum tarafından belirlenir. Bir çocuğu eşiyle birlikte veya münferit olarak evlat edinen memurlar ile memur olmayan eşin münferit olarak evlat edinmesi hâlinde memur olan eşleri de istekleri üzerine çocuğun fiilen teslim edildiği tarihten veya 104 üncü maddenin (A) fıkrası uyarınca sekiz haftalık izin verilmesi ya da aynı maddenin (F) fıkrası uyarınca izin kullanılması hâlinde bu izinlerin bitiminden itibaren bu fıkra hükümlerinden yararlanır.
Yarım zamanlı çalışma hakkının kullanımına ilişkin usul ve esaslar ile bu haktan yararlanamayacak memurları; hizmet sınıfı, kadro unvanı, kurum veya teşkilat bazında birlikte veya ayrı ayrı belirlemeye Cumhurbaşkanı yetkilidir.(1)”