Nuriyenur Kızlar 10 bin tl bütçem var Xiaomi modellerinden almak istiyorum ama vacum 2 var 2 c var arasında ki fark ne yada Önerdiğiniz memnun kaldığınız var mı
dygusalmom97 Nuriyenur valla evinizde yoksa kablosuz süpürge almanızı öneririm robot süpürgeler gırgır gibi oluyor çünkü
hege Nuriyenur roborock Q7 Max der susarım çekim gücü inanılmaz. Aldığımdan beri normal süpürge çalıştırmadm diyebilirim . 2 aylık hamileyken almıştım şuan oğlum 2. Aynı doldurmak üzere hep robotla süpürdüm eviii
Aselllll Nuriyenur cok düşük ben 8000pa olanı kullanıyorum cok memnunum normal süpürge bıle acmıyorum
Nuriyenur dygusalmom97 dyson var canım çok memnunum ama artık kanepe koltuk sandalye masa çekmekten yoruldum bıktım bu altlarına girsin temizlesin istiyorum
Aselllll dygusalmom97 bu yoruma gülmek ıstıyorum gırgır mı gercekten normalde evde 2 kere süpürge açardım ama artık hıc acmıyorum nerdeyse dıye bılırım kendıme yaptıgım en guzel şey robot süpürge almak sızın gıbı diyenler cok kullanmadıkları için ama öyle degıl
NariNariKiminYari dygusalmom97 gırgır mı 🙄 ben de çok gereksiz görüyordum ama kullanmaya başladıktan sonra büyük rahatlık olduğunu anladım büyük temizlik dışında asla evi süpürmüyorum robişim hallediyor
Bayancorek dygusalmom97 senelerdir elim ayağım oldu siz farklı bir marka kullandınız sanırım ki memnun kalmamışsınız, her gün süpürür siler dysonımı bile dinlendirtiyor robot candır 🫶🏻
dygusalmom97 Aselllll ne güzel memnunsanız markasını modelini yazın alsın post sahibi neden gülmek istediğinizi anlamadım bende çok araştırdım vazgeçtim fikrimi söyledim bu kadar