Azizbebek 1 ay oldu öğrenemedi ya demiyor tuvalete zorla gidiyor gitmediği zamandada yapıyor biri duzelcek desin 😓😓
saliss_ Azizbebek ben de başladım da eğitime ama şu an direkmen tuvalete götürmedim sadece anlatıyorum ona tuvalete neden gidildiğini bezinin işlevini falan
Damla_eflin Azizbebek 3 yaşına yeni girdi inanın yıprandım hiçbir şekilde yapmamak için inatlasiyor benimle 😞
Prensannesi0112 3 haftadır uğraşıyorum tuvalete götürünce yapıyo yoksa asla söylemiyo ne yapıcam hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ Burda bekleyeyim bende önerisi olan olur belki 🤔
bbbnnndzf Prensannesi0112 oyun haline getirseniz mesela ben de çok zorlanmıştım sağlık ocağına gittim ebeye sordum ebe işte anlattı işte kitap alın dedi bir tane Elif’in tuvalet eğitimi diye bir kitap aldım ona okudum ona güzelce anlattım ondan sonra oğluna şöyle diyordum mesela hadi benim çişim geldi sen de gel birlikte gidelim hadi beni tuvaletim geldi senin de geldi mi ama hiç sıkmadım tuvaletin geldi mi gelmedi mi diye sadece benimki geldi seninki de geldi mi diye sordum öyle alıştı
Prensannesi0112 bbbnnndzf aynı şeyleri yapıyorum neredeyse abisi var 1,5 yaş var aralarında abisiyle oyun haline getirmeye çalışıyoruz abi yapıyo hadi sende yap gibi ama canı isterse söylüyo istemezse yapıyo. Gece bezini tamamen bıraktık mesela akşam yatmadan götürüyorum sabaha kadar kuru kalkıyo. Okula gittiğinde de sabah giydirdiğim kilotla akşam eve geri geliyo. Evde benimle inatlaşıyo galiba biraz 😕
saliss_ Azizbebek Allah bağışlasın, eğitime nasıl başladınız bilmiyorum ama direniyor bay demekki, sizde ona anlatma yoluyla bi deneyin isterseniz, gerçekten çok zor bi süreç stresleniyorum bende nasıl bitecek diye
Nimetalya Azizbebek iki buçuk yaşında kızım bizde üç hafta oldu başladık başta sizin gibiydi gelince bile demiyordu çişini olduğu yere bırakıyordu şu an çok şükür gelince kendisi koşuyor lavaboya sabır işi tuvalet eğitimi benimki de zorladı Ama siz pes etmeyin siz sorun dk başı siz götürün inanın ki çok işe yarıyor.sadece biraz sabır edin oluyio inaninku zamanla aynı durumdayız.anladim sizi
Busra2326 Nimetalya geceleri nasılsınız ? 2.5 yaşında kızım bir gece işiyor bir gece işemşyor çok tuhaf 😂 kaldırsam asla işemiyor krizzz çıkıyor
Poncikkkk Azizbebek bizde böyleyiz canım bir ay oldu ilerleme yok illa altına yapıyor en cok kakasını daha kakayı bilmiyor gerçektn nasıl yol izleyeceğim bilmiyorum artık