neanladinyurdagull -Drkegsbl- 4 yaşında ki çocuğum uyudu 6 aylık bebeğimide uyusun diye bi saattir langırt langırt sallıyorum tık yok savaş yapıyoruz yastıkla
Umutdamla20 -Drkegsbl- 6 yasında oglum 10da uyudu kızım 2.5 yasında uyuyucak ins koca danayı sallıyorum🫠
iki_prens_annesi_ -Drkegsbl- ikisinide 9 da uyuttum büyük oğlum (4 yaşında) yarım saat sonra mızmızlanarak uyandı sarıldık saç aşığı saclarimla oynadı 1saat az önce uyudu kalktım nereye dedi kardeşine bakcam diye kaçtım sesi çıkmadı uyudu herhalde
arelinannesi1 Umutdamla20 2.5 yaştaki çocuklar niye böyle geç uyuyor benimkide ayakta hala uyumaya niyeti dahi yok birde bez bırakma aşamasındayiz çişini de tutuyor delirmemek elde değil 2 aylık bebem de uyandı 😂😂
Umutdamla20 arelinannesi1 ayy tam cıldırmalık 🥲benımkı de bugun burnuna kablo parcası soktu omrumden omur gitti cok yaramaz😩
deleted20517 -Drkegsbl- benim kızımda yaklaşık 1 saattir uyuyor,bende uzaniyorum öyle eşim hala çalışıyor deli gibi uykum vaaarr🥱
Umutveannesi -Drkegsbl- bir saat önce uyudu oğlum. Bi kahve yaptım baharı izliyorum bir yandan da hayatı sorguluyorum 😂