Baharbicen 5 aylik bebegim ilk defa feci pişik oldu onu gordukce canim yaniyor genelde temizleme pamugu ile siliyorum islak mendil bezde hoc degistirmedim ayni sudocrem kullaniyorum 3 gun oldu hala gecmedi onerebileceginiz seyler varmi
Merve421905 Baharbicen benim oğlan da pişik oldu ben has zeytinyağı ile geçirdim şükür şimdi öyle bi sorunumuz yok 🙏🏻
Hazalinannesi Baharbicen bepsnthol baby pişik önleyici krem tek kelimeyle muhteşem kızımın pişiğini anında geçirdi
Glsmn Baharbicen bizimde öyleydi derisi bile soyuldu günde bir sefer hametan sürdüm çok iyi geldi iki günde toparladı.
Defnedilan34 Baharbicen hametan ve trosyd krem biri antibiyotik biri deri kremi benim kızımın su toplamıştı artık 2 kullanmaya geçti şükür
Azizeguney Baharbicen sudocream benim kızım da hiçbir işe yaramamıştı ben Niveanın bebek pişik kremi ve kızarıklık kremini kullanıyorum kullandığım anda etki veriyor 2 gün kullanayım pişik bölge hemen geçiyor
Sbe Oğlum da pişik olmuştu çok fena hemde. Hem bitkisel hem kimyasal kullanmadığım sürmediğim şey kalmadı ve Arko krem küçük fiş şeklinde olanlar tek çözüm yolu oldu 👌🏼👌🏼