Gokceozguven Kızlar bebeğim 8 buçuk aylık geçen aylarda dr gece ağlayarak uyanıyor dediğimde damla verdi kullanan var mı çekinerek bazen vermek zorunda kalıyorum uyuyamıyor çocuk
adenmoms Gokceozguven biz kullanıyoruz ama alerji ilacı bu alerjik bir bebek olduğu için kullanıyoruz sizin durumda neden bu ilacı vermiş anlayamadım yani ne dedi de verdi .
adenmoms Gokceozguven uyku yapan bir ilaç ama uyku yapsın diye de böyle bir ilaç niye verir doktor altında yatan sebepleri araştırsa daha iyi olurdu . Bebeğiniz alerjikmi ki bu ilacı kullanıyor
Ucansupurge Gokceozguven zyrtec alerji ilacı yan etki olarak uyku yapıyor. gerçekten alerjisi yoksa ben olsam vermezdim.
Gokceozguven melisamoms işte geceleri ağlayarak uyanıyor dedim damla alerji damlası dedi rahat uyur verirseniz dedi ek gıdasal gaz problemlerini de çözer dedi vermiyorum ama
melisamoms Gokceozguven uyku için başka damlalar var bence kesin alerji tanısı koyulmadıysa vermemeliniz uyku problemide geçici bir durumdur sürekli bir uyaranla uyutmak alışkanlık kazandırabilir
_2345677 Alerji ilacı o bende kullandım bebeğimde alerji olmuş Dr. Yazdı birgün kullandik gecti evet uyku yapıyo. (Lütfen bebekler uyusun diye vermeyin yazık )