Gunes23 Bugün kan ilacına başladık. 5 damla olarak başladım. İlacı verdikten 2 saat sonra beslendikten sonra resmen kan ilacı parça parça şeklinde geldi ağzından birde aşırı huzursuzdu. Normal bir durum mu bilemedim
Ikrazumra19 Gunes23 o kan ilaci dokunuyor icimde paraben var baska bir ialc alin eczaneden onu verin yazik huzurlugu ilactan dolayi
Gunes23 Ikrazumra19 bende vermek istemiyorum ama doktorumuzun yazdığı ilacı yaşadığım yerde bulamadım. Sizin kullandığınız ilaç hangisi değiştirmeyi düşünüyorum
Nyr195 Gunes23 evet sağlık ocağı yazdı hergun emzirmeden 45 dk önce ver dedi bu kuralda uygulayin karnı tok verince kusuyor huzursuzluk falan olmadı 1 buçuk aydır kullanıyorum
Gunes23 Nyr195 balannesiii @Tugba12345 Melinoee Ikrazumra19 çok teşekkür ederim şimdi doktorumuzla konuştuk fermix diye başka bir ilaç verdi bir de onu deneyeceğim. İyi akşamlar
Ikrazumra19 Gunes23 ben hic kullanmadim canim ya 17 aylik kizim kan degerki normal vermedim hic ama ocean kullaniyor genelde anneler
balannesiii Gunes23 o ilacı birdaha verme canım sidefer al onun yerine o kabızlık yapıyor bebeklerde sağlık ocagı bana verdiği gibi ben çöpe attım
Tugba12345 Bestiron damla kullaniyoruz biz kan demir ilacı saglik ocaginin verdiginde çok katki maddesi var dedi doktorumuz