Kızlar biliyorum bazılarınız buna inanmicak ama anlatmak istedim bilenler vardır eşimle sık kavga ederız cuma günü de ettik bugün hiç dışarı çıkasım yoktu bi anda kuaföre gideyim kaşlarımı aldırırım dedim gittim abla canın sıkkın senin sanki dedi ailevi şeyler dedim geçiştirdim sonra hocaya gitcektik arkadaşlarla nasip olmadı dedim (eşim bi anda degıstı hamileliğimin sonlarından beri ve hayatında biri yok eminim)oda bilindik bi hoca var dedi konuştuk kuranı kerîmden bakıyormuş isim soyledım esımle benim aramızda olan şeyleri söyledim daha sonra bize büyüler yapıldığını ayrılık ve soğutmak için yapıldığını öğrendim ayet yazıp bana verıcek yarın bugün çocuk durmadı diye çok duramadım o ayetleri suya koyup esıme ve içirebilirsem annesine içirmemi söyledi esımın ailesi tarafından yapılmış buyulermiş (cuma günkü kavgada da annesi boşanın sız çocuk bende kalacak diye konuşmuştu o zaman takılmamıştım sımdı dedikleri canlanıyor bende her onlara gidip gelmemizde esımı arayıp aranız iyi demi kavga etmediniz siz diyen bu aralar çocuğum onlarda 1 hafta 10 gün kalsın istiyo sureklı ) hal böyle olunca inandim evet para asla istemedi yuva kurtarmak bizim için daha kıymetlı ne parası dediler para istese zaten baktırmazdım dediğim gibi saçma gelcek bazılarınıza ama ben inandım ya esım böyle degıldı normalde çünkü