alpis20 Kızlar ek gıdada üç gün kuralı bütün yiyecekler için mi geçerli yoksa yapmamıza gerek olmayan yiyecekler de var mı var sa neler
Unicorn67 alpis20 ek gida baslangicinda bence bütün besinler 3 gün denenmeli benim bebeğime patates dokunmuştu mesela amahic patates alerjisi duymamıştım
EbruBoluKaya Alerji olabilecek besinlerde 3 gün kuralı var diye biliyorum bizde bu hafta başlayacağız bende araştırıyorum
Yarim_Kilo_Kiyma Unicorn67 Geçen burda ek gıda konusunda bir hanım bilmişlik yapmıştı 3.gün kuralı neden vs. Küçük bebeğin ne alerjisi olcak diye ama cahiller. Benim anneminde patates alerjisi var. Ablamın turşu, yumurta mesela yiyemez.
eloliii alpis20 elma armut muz sebzeler patates kabak soğan tatlı patates yani kök sebzelerin hepsi nerdeyse
Unicorn67 Yarim_Kilo_Kiyma kimse bilip bilmeden konuşmamali bence evet yumurta alerjisi çok yaygın ama ben hayatımda hiç patates alerjisi duymamıştım ta ki bebeğimde görene kadar neyseki bir sonraki denemede geçti ama dikkatli olunmalı 9 aylık bebeğim hala bazı şeyleri 3 gün denetiyorum tabi herkesin kendi görüşü