955454 Arkadaşlar bebeğim 4 gün sonra 6 aylık olacak 2 numara mama aldık hip kullanıyoruz başlasam olur mu
dunyamveben 955454 hipp 6. Ayın sonundan itibaren kullanılıyor kutusunda da yazıyor bende hipp kulanıyorum tavsiyem biraz daha bekleyin
yirmiikikasim23 955454 ben saglik ocagi hemsiresine sordum mesela 6 ay 5 gunlukken baslayabilirsin demisti bence sende sor derim
varligibirdertyokluguyara @955454 @yirmiikikasim23 @dunyamveben Hanımlar benim bebeğim de 6 ay 4 günlük sadece mama ile besleniyor . iki haftadır tadımlara başladık ama hiç istekli değil öğürüyor yemek istemiyor . ve aşırı kabız oldu 5 gün yapamadı . Nasıl yapacağız bu ek gıda işini . Bir de normalde bebelac gold kullanıyorduk doktora götürdüm kabızlık için Aptamil prosneo mama önerdi onun 2 numarasını aldım . Sizce ne yapmalıyım
dunyamveben varligibirdertyokluguyara sadece mama yemeye ne zaman başladı ek gıdaların içine zeytinyağı koyun ben ilk tadımlarda öyle yaptım ilk zamanlar ek gıdaya istekli değiller canınızı sıkmayın