fairytaleofthestars Aniden böyle bir durum gelişti geçenlerde rahatsızlandığım için bir gece ayrı uyumak zorunda kaldık ondan sonra oldu sanki vicdan azabı çekiyorum bildiğiniz çocuğum halbuki bir yetişkin gibi konuşuyordu birden kekelemeye başladı bu durumu tecrübe eden annelerimiz var mı?
Tuub fairytaleofthestars 10 gün önce 2 buçuk yaş oğlumda da aniden oluştu çok üzülüyorum bende hergün ağlıyorum 😭
Lareninannesiii Dil terapistinden yardımcı alabiliriz hem kekeme hem pelteklik vardı az seviyeye tedavisi mümkün fakat yaştan dolayı engel teşkil eder mi bilemedim dil altına bilye yerleştiriyorlar. Belki saçma gelebilir ama bizim oralarda anne altın yüzüğünü su bardağına koyup üstüne su ekleyip ihlas felak nas ve ayetel kürsi artık hangisini okumaz şansınız varsa okuyup o suyu içirirse korkmuşsa çocuk iyi geliyor derler bir çok kişiden duymuştum denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum hem duanın tesiri hediyeden daha kuvvetlidir . Allah şifa versin inşallah
Tuub fairytaleofthestars bende vicdan azabı duyuyorum alerjik bir çocuk herşeyden kısıtlı onu yeme buna dokunma derken herşeyden korkar oldu başlarda anne keşimesindeydi şimdi 1 hafta içerisinde arttı çok çok üzülüyorum ondan gizlice ağlıyorum akıcı bir konuşması vardı oğlumun çocuk dr ile Görüştüm korkak bir çocuk olduğunu bir pedagog ile görüşmemiz gerektiğini söyledi o yönlendirir dedi ne yapacağım nasıl edeceğim bilmiyorum alerji ile uğraşırken üstüne bu durumla karşılaştık Allah yardımcımız olsun sizin durum nasıl
Ebubekirinannesi Merhaba kızlar benimde oğlum 2,5 yaşında bir gün aniden kekelemeye başladı 4-5 gündür zorlanıyor baaabaa baba diyo mesela çok kötü oluyorum onun o çaresiz kalışına sizde durumlar nasıl benide aydınlatırmısınız teşekkür ederim şimdiden
Tuub Ebubekirinannesi bezimde durumumuz aynı bir değişiklik yok çok üzülüyorum bende Alla şifa versin evlatlarımıza 😢