brsnn Süt olsun diye yedim de yedim. Bütün kilo karnimda toplandı, yedi ay oldu, hareket de sıfır çünkü alıştım galiba tembelliğe, eşimin kıyafetleriyle idare ediyorum ama düğün sezonu açıldı kıyafet bulamıyorum, nasil vereceğim bu kiloları? 😏
delirmeceler brsnn hareket bol su ki emziren annelerin en çok ihtiyacı su ve birazda yediklerinize dikkat ederek
Omeraslan brsnn Doğum yapınca hamile kaldığım kiloya düştüm. Sonra hızlı olsun diye faydalı faydasız her şeyi yedim. 🥴 Hareket kısıtlıydı. Şimdi Leslie ye başladım. Benim de kaynimin düğünü var o zamana kadar kendime hedef koydum. Aralıklı oruçta işe yarıyor.
Balyanak3 brsnn aynn bende süt olsun diye yedim şuan 90 kg mim çok mutsuzum hiçbir kıyafetim olmuyor 😥
gulsumyeter2415 brsnn mesela sabah 10 da kahvaltı yapıyorsunuz öğlen yoğurt kuruyemiş hafif yemek yiyorsunuz akşamda 6 dan sonra hiç bir şey yemiyorsunuz 16 saat aç kaliyorsunuz 8 saat serberst yiyorsunuz ne kadar ne yiyeceginize siz karar veriyorsunuz kısıtlama yok her şey yiyebilirsiniz ama ne kadar az o kadar iyi 2.2.5 lt su