Omer_Asaf81 Bebegim 2 aylik grip 2 gundur cok hafifte hiriltisi var doktora gittik ventolin ve birkac birsey yazmis ama 2 yas alti icin kullanimi yazmiyor ve onceki yazilanlari okudugumda cok korktum kullananlar var mi ne yapsam bilemedim...
Zeynp Omer_Asaf81 bende 1 tatli kasigi verdim ama 10 bucuk aylik. Tadini begenmedi kustu her verdigimde. Bizdetekrar doktora gittik. cozumu ventolini buhar olarak vermekte bulduk. Tikanikligi hiriltiyi grcirdi.
Tugbaf Omer_Asaf81 canım ve tilin iyi geliyor buhar yolu ile akciğerlere giden yolu açıyor zaten nasıl kutlanmamız gerektiğini doktorunuz söylemiştir bende oğluma kullanıyorum düzenli kullanırsanız etkisini götürüsünüz ben ventolin yarısını buhar makinasına bir kaç Damla’da serem fizjonik damlatıyorum doktor söyledi bana da çarpıntı yapmasın diye
akillibidikcgty Omer_Asaf81 6 aylıgiz hem bronsit hemde influenza a olduk. Ventolin ve budecort u hava makinasiyla veriyorum. Iki adette ayrı ayrı antibiyotik veriyorum. Bende sormuştum dr a daha ufak bebeğim diye. Dr da 1 aylık bebeğe veriyoruz diye cevap vermişti. Vermeye devam
NurrC Omer_Asaf81 Ben de şu anda ventolin kullanıyorum buhar makinesiyle yalnız serum fizyolojik ile açarak kullanıyorum ve yarım doz kullanıyorum fazlası zararlı Tabiikide ama hastalığı başka türlü geçiremiyoruz Dozunu uygun kullanırsanız bir sıkıntı olmaz. Ayrıca bebeğim daha 47 günlük ☹️ Ve doktor buhar olarak kullanmanın daha etkili olacağını söyledi
Small_lion @Omer_Asaf81 aslında verilen suruplarin birçoğunda 2 yaş altı kullanılmaz yazıyor ama bebeklerin kilosuna göre doktorlar yazabiliyorlar çünkü 2 yaş altı pek etkili verilecek ilaç yok benim oğlum şurup içmiyor kusuyor hep o yüzden hep hava olarak veriyoruz hem daha etkili hemde hemen rahatlatiyor