Elifturcan 39 haftalik hamileyim ilk 41 de doğdu bununda böyle olsun istemiyorum hergun düzenli yürüyüş ve merdiven in çık yapıyorum eşime birlikte olalım diyorum kolaylaşır diye yok kizima zarar gelir diyor bir şey olmaz diyorum yok doğsun öğle diyor nasıl kolaylastirabilirim. Başka yöntemler
Bir_tirtilannesi Elifturcan günde 5 6 tane hurma ye canım bol bol merdiven çık bide gerçekten cinsel ilişki doğumu başlatıyor benim öyle oldu. Eşimle ilişki yaşadık sabahına doğum yaptım
sadelim Elifturcan merhabalar ilk doğumum 42 . Haftada oldu o da suni sancıyla sancım açılmam vs olmadı ama ikinci doğumum 39+4 de sabaha karşı sancimin baslamasiyla oldu bol bol yürüyüş yaptım merdiven inip çıktım hurma yedim bunalr etkili oldu mu bilmiyorum ama ikinciler ilkler kadar geç olmaz diyorlar inşallah sağlıkla kucağıniza alın 🤲
aybarsmom34 Benim doktorum, hurma yemek, yürüyüş yapmak, squat yapmak vs. Gibi şeyler doğumu başlatmaz, doğum anında açılmayı falan kolaylaştırır derdi hep.
BenMathilda Elifturcan ilişki bence de aşırı kolaylaştırıyo ve doğumu hızlandırıyor. Eşinizi ikna edin Ve dans edin ertesi gün doğurursunuz, gerçek hype bir dans
deniztalta Doğumlarda genelde ilki gibi endişe etmiyorlar beklemeye bile gerek kalmadan suni ile başlatıyorlsr ama tabiki şart değil vakti var ve Dr kararı, arkadaşlar herşeyi söylemiş ama net korınöasız ilişki gerçekten tetikliyor , birde abese suresi 20. Ayet diline tesbih et