berosunannesi 18 ay aşısı en geç kaç gün/hafta sonra vurulabilir? biraz grip olmuş bebişim de şuan vurduramam 🤦🏻♀️ siz ne zaman yaptırdınız net 18. ayını doldurduğu gün mü yoksa sonra mı?
Kuzeynepp berosunannesi bizde burnu akıo die erteledik sorun olmaz zaten götürsekte hasta olunca doktorumuz yapmıyor yormayalım diye.
Yuzuklerin_efendisi0 berosunannesi Araya hafta sonu girdiği için 2 gün sonra yaptırdık. Sorun olacağını zannetmiyorum sizin ne kadar geçti. Ama hastayken vurmazlar diye düşünüyorum bu arada 26 Ekim doğumluyuz 🌸🌸🌸
Kokoshbaby Minigim38 peki ateslendımı aşıdan snra huysuzluk yaptımı.?24 ünde bzde 18 aylık olcaz bilgilendırırsenız sewınırım
berosunannesi Minigim38 biraz toparlansın dedim bebegim normalde de huysuz şimdi hastalık artı aşı eklenirse bomba etkisi yaratabilir diye düşündüm😅
Minigim38 Kokoshbaby yok sadece huysuz oldu dışarıda gezdirdim parkta oynadık unuttu gitti 1 ağız 2 koldan yapıldı
berosunannesi Yuzuklerin_efendisi0 biz yarın 18 ayımızı dolduruyoruz 🌸 ama dediğim gibi hasta olduğu için yarın götürmicem 😇